Betaling

BETALING
I vores webshop kan der betales med:
Mobilepay
VISA
Mastercard
Maestro
Discover
American Express
Paypal kontooverførsel
Viabill afdragsordning.

Vi trækker først beløbet på dit kort/din konto når varen sendes.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Når du indtaster kortinformationer, sker overførslen krypteret.

Der anvendes SSL-kryptering, der giver en meget stor sikkerhed for fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart. PerfekteGave anvender Pensopay som betalingsportal, hvilket giver dig som køber en høj beskyttelse af dine betalingsoplysninger. Har du en konto hos Paypal og benytter du denne ved betaling på perfektegave.dk, vil du desuden være omfattet af deres køberbeskyttelse når du handler hos PerfekteGave.

PerfekteGave opkræver IKKE gebyrer ved betaling på vores webshop.

Derfor kan du roligt handle med betalingskort hos os.

close

Hæng ALDRIG dine plakater og billeder sådanne op!
I hvert fald ikke hvis du ønsker at imponere med et flot hjem... Lad os lære dig, hvordan du skal gøre.

Få vores bedste råd INDEN du begynder at hænge plakater op derhjemme, og undgå en plakatvæg som på billedet. Med 3 simple steps lærer vi dig hvordan du hænger plakater op på den helt rigtige måde, uanset om det blot er en enkelt plakat, eller en hel plakatvæg.

Indtast din e-mail og dit navn, og få straks sendt guiden "Med disse 3 nemme steps hænger dine plakater perfekt allerede i første forsøg" og bliv klædt på til at lave din helt egen perfekte plakatvæg, som vil modtage mange beundrende blikke.

Du kan herefter glæde dig til at modtage specielle tilbud først, få endnu flere fif og tips, samt følge med i vores nyheder.Du kan selvfølgelig afmelde dig når som helst, og bare rolig, vi spammer dig ikke.