Lidt om os

Perfekte Gave – Din shop når du vil give den perfekte og unikke gave.

Velkommen til Perfektegave.dk – webshoppen hvor du finder den helt perfekte gave til enhver lejlighed, om du vil glæde din mor på Mors dag, venneparret som skal giftes, barnet som skal døbes eller kammeraten som netop er blevet udlært. Vi bestræber os konstant på, at have et bredt sortiment til enhver smag og lejlighed, samt ting man ikke finder alle andre steder. Vi går efter det unikke og personlige, da vi mener at det er disse gaver som skaber den største glæde.

Vi har en masse vintage varer. Disse er ”one of a kind”. Det vil sige, at her er der tale om gamle produkter, der hver især bærer på deres helt egen historie, hvilket udtrykker sig i det helt unikke udtryk, hvor der ikke er to, som er helt ens.

Vi ved, at det ikke kun er indholdet som har en vigtig rolle, når en gave foræres væk. Indpakningen betyder også meget, og fuldender oplevelsen ved at få en gave. Derfor tilbyder vi en flot og eksklusiv gaveindpakning, samt et vedlagt lykønskningskort med egen valgfri tekst trykt i. Når du har valgt et løkønskningskort, sørger vi for at matche gaveindpakningen til dette. Både gaveindpakning og lykønskningskort findes selvfølgelig i flere varianter, så der er noget til enhver lejlighed. Selvfølgelig sender vi også gaven direkte til modtageren, hvis dette ønskes, hvilket er en perfekt mulighed, hvis du ikke har mulighed for selv at overrække gaven personligt. Ønskes gaven leveret på en specifik dato, vil vi bestræbe os på at imødekomme dette også.

Mangler du inspiration, og er du usikker på, hvad du skal vælge til en given person, så send os en e-mail til os på info@perfektegave.dk, og skriv gerne lidt om hvilken anledning gaven er til og hvad den må koste, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og i fællesskab finder vi frem til den perfekte gave.

Vi ved dog, at selvom du har købt en gave du synes er helt igennem perfekt, så er det ikke altid at modtageren er helt enig. For os er det vigtigste, at enhver gave skaber masser af glæde. Derfor har vi fri returret indenfor 14 dage på alle varer, som er uskadte, ubrugte og i ubrudt emballage. Hvis ikke modtageren af gaven kan finde noget andet i vores shop med det samme, udbetales pengene via et tilgodebevis, med undtagelse af fragtomkostninger samt eventuelle omkostninger til indpakning og lykønskningskort. Herudover giver vi samtidig en rabatkupon, som giver 10% rabat ved næste køb, foretaget af gavemodtageren.

Perfekte Gave
Bøgelunden 19
4180 Sorø
CVR 31104009
E-mail Info@perfektegave.dk
Tlf: 20 66 43 73
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed