Kort og gaveindpakning

Perfekte Gave tilbyder håndlavede lykønskningskort med egen tekst trykt i, samt flot matchence gaveindpakning til kun 19kr.

I lykønskningskortet vil jeres egen valgte tekst blive trykt. Vi trykker med sort tekstfarve, og en flot skrifttype, som matcher kortet. Skulle du have specifikke ønsker til skriftfarve- og type, så send os en e-mail på info@perfektegave.dk, så vil vi forsøge at imødekomme dit ønske. Teksten skriver du, når du bestiller kortet. Vi sætter teksten flot op, men som udgangspunkt retter vi ikke eventuelle stave- og grammatikfejl.

Vi indpakker samtidig gaven rigtigt flot i lækkert gavepapir, som matcher kortet. Efter indpakning, vil gaven blive yderligere indpakket en i forsvarlig transportemballage, så pakken når sikkert frem.

Et lykønskningskort og gaveindpakning kan bestilles når der er lagt en vare i indkøbskurven, og der fortsættes til betalingen.

Alle håndlavede kort trykkes på  kraftigt hvidt romak karton, med masser af struktur i, som giver kortet et flot og eksklusivt udseende.

 

Babygirlsocks
Babyboysocks
Babyfeetscolour
3Colours
Dandelion
Roseleafs
Pink Tulips
Raw Yellow
Pianoandnodes
Denimretro
4Hearts
Smallweddingpictures
Weddingpoem
Champagne
Champagneandgifts