Kort og gaveindpakning

Perfekte Gave tilbyder håndlavede lykønskningskort med egen tekst trykt i, samt flot matchence gaveindpakning til kun 19kr.

I lykønskningskortet vil jeres egen valgte tekst blive trykt. Vi trykker med sort tekstfarve, og en flot skrifttype, som matcher kortet. Skulle du have specifikke ønsker til skriftfarve- og type, så send os en e-mail på info@perfektegave.dk, så vil vi forsøge at imødekomme dit ønske. Teksten skriver du, når du bestiller kortet. Vi sætter teksten flot op, men som udgangspunkt retter vi ikke eventuelle stave- og grammatikfejl.

Vi indpakker samtidig gaven rigtigt flot i lækkert gavepapir, som matcher kortet. Efter indpakning, vil gaven blive yderligere indpakket en i forsvarlig transportemballage, så pakken når sikkert frem.

Et lykønskningskort og gaveindpakning kan bestilles når der er lagt en vare i indkøbskurven, og der fortsættes til betalingen.

Alle håndlavede kort trykkes på  kraftigt hvidt romak karton, med masser af struktur i, som giver kortet et flot og eksklusivt udseende.

 

Babygirlsocks

Babyboysocks

Babyfeetscolour

3Colours

Dandelion

Roseleafs

Pink Tulips

Raw Yellow

Pianoandnodes

Denimretro

4Hearts

Smallweddingpictures

Weddingpoem

Champagne

Champagneandgifts

 

close

Hæng ALDRIG dine plakater og billeder sådanne op!
I hvert fald ikke hvis du ønsker at imponere med et flot hjem... Lad os lære dig, hvordan du skal gøre.

Få vores bedste råd INDEN du begynder at hænge plakater op derhjemme, og undgå en plakatvæg som på billedet. Med 3 simple steps lærer vi dig hvordan du hænger plakater op på den helt rigtige måde, uanset om det blot er en enkelt plakat, eller en hel plakatvæg.

Indtast din e-mail og dit navn, og få straks sendt guiden "Med disse 3 nemme steps hænger dine plakater perfekt allerede i første forsøg" og bliv klædt på til at lave din helt egen perfekte plakatvæg, som vil modtage mange beundrende blikke.

Du kan herefter glæde dig til at modtage specielle tilbud først, få endnu flere fif og tips, samt følge med i vores nyheder.Du kan selvfølgelig afmelde dig når som helst, og bare rolig, vi spammer dig ikke.