Persondatapolitik

Generelt
Dine personoplysninger er vigtige for os, og vi er indstillet på at beskytte dine personoplysningers integritet, tilgængelighed og fortrolighed.
Denne persondatapolitik indeholder oplysninger om, hvilke personoplysninger der indsamles af os, hvordan oplysningerne indsamles, og hvilke rettigheder du har, hvis dine personlige oplysninger er registreret hos PerfekteGave.
PerfekteGave er et 100% danskejet selskab beliggende på Bøgelunden 19, 4180 Sorø, Danmark. Når du besøger vores hjemmeside eller køber varer hos os, behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi optræder som dataansvarlig, og du er altid velkommen til at rette forespørgsler vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til os på info@perfektegave.dk.

Vi indsamler og anvender udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), som også er gældende i dansk lovgivning.

Oplysninger vedrørende din bestilling
Når du handler på vores hjemmeside www.perfektegave.dk, behandler vi de personoplysninger, som du giver til os; dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer samt betalingsoplysninger. De indsamlede oplysninger bliver udelukkende benyttet til at kunne levere den bestilte vare til dig, samt behandle evt. returvarer.

Derudover anvender vi dine personoplysninger til at sende dig meddelelser om din vurdering af vores levering, kundeservice, information såfremt du har vundet en online konkurrence, som du har deltaget i, eller til at kontakte dig, såfremt der er leveringsproblemer med din bestilling.

Trafik og analyse på hjemmesiden – cookies
Som de fleste hjemmesider bruger PerfekteGave.dk cookies. En cookie er en tekstfil, der tilføjes til browserens interne hukommelse, når du besøger eller interagerer med en webside.

PerfekteGave.dk indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på vores hjemmeside. Det omfatter din ip-adresse, browsertype (chrome, internet explorer osv.), styresystem (windows osv.), interaktion med reklamer (f.eks. klik eller opslag) samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, og vi kan anvende cookies til at give dig personlige anbefalinger om vores produkter.
Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies, som angivet i vores cookiespolitik. Dette indebærer behandling af personoplysninger, hvilket er baseret på dit samtykke, som til enhver tid kan tilbagekaldes. Brugen af cookies på vores hjemmeside indeholder kun aggregerede oplysninger og ingen oplysninger, der kan identificere dig som bruger.

Direkte markedsføring baseret på dit samtykke
Såfremt du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse til at sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, som er tilpasset dig. Således kan vi målrette vores tilbud til dig på baggrund af de oplysninger, vi har, herunder oplysninger om dine tidligere køb samt demografiske oplysninger som køn og adresse
(profilering). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at afmelde det nyhedsbrev, du modtager fra os.

Om betalingsinformation
PerfekteGave.dk behandler ikke betalingsoplysninger, udover hvad der kræves ved dansk lov. Ved kortbetaling gemmer vi ikke oplysninger ud over det, der er nødvendigt for at sikre effektiv håndtering af eventuelle problemer med indlæsning, afbestilling eller kreditering. Vi følger regnskabsloven for opbevaring af regnskabsdokumenter.

Hvem deler vi dine oplysninger med: 
PerfekteGave.dk indgår i databehandlingsaftale med alle relevante, der behandler personoplysninger på vegne af os. Vores databehandlere må ikke behandle dine personoplysninger på nogen anden måde end aftalt med os og beskrevet i denne persondatapolitik.
Vi kan dele dine oplysninger med vores logistikpartnere, som leverer din bestilling, udbydere af analyse- og markedsføringstjenester, udbydere af IT-løsninger, revisionsfirmaer eller udbydere af betalingstjenester.

Derudover deler vi ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er påkrævet i henhold til lovgivning, eller såfremt vi har dit udtrykkelige samtykke hertil.

Opbevaringstid og sletteprocedure
Personoplysninger gemmes ikke længere, end det er nødvendigt for at opfylde formålet med behandling og lovbestemte opgaver, som vi for eksempel har i henhold til regnskabslovgivningen. Du kan anmode adgang til dine personoplysninger ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

Efter 5 år sletter vi dine personoplysninger i vores systemer.

Opdatering eller ændringer i vores persondatapolitik
Hvis vi ændrer denne persondatapolitik, vil ændringerne blive offentliggjort på hjemmesiden 14 dage før, de implementeres.

Dine rettigheder:
Du har ret til at få adgang til de oplysninger, der er indsamlet om dig, og du kan kræve rettelse af ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger. Du kan også anmode om retten til at blive glemt. Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte os.

Eventuelle henvendelser og spørgsmål
Kontakt os skriftligt på info@perfektegave.dk