Indkøbskurv

Ønsker du en anden papirtype?

Vi printer som standard på 190grams satin papir af højeste kvalitet. Papiret giver en flot halvblank og modstandsdygtig overflade, helt perfekt til frithængende plakater. Denne papirtype er inkl. i prisen.

Ønsker du en anden papirtype, så kan vi tilbyde vores satin papir i samme høje kvalitet, men på hele 260grams, altså væsentlig kraftigere.

Ønsker du derimod en mat eksklusiv overflade uden refleksion, som giver en fantastisk farvegengivelse, og som giver en helt refleksfri oplevelse bag glas, kan du opgradere til vores luksus mat coated 180grams papir.

Hvis du har bestilt flere plakater, og ønsker forskellige papirtyper, så skriv til info@perfektegave.dk, så finder vi selvfølgelig ud af det.


Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

close

Hæng ALDRIG dine plakater og billeder sådanne op!
I hvert fald ikke hvis du ønsker at imponere med et flot hjem... Lad os lære dig, hvordan du skal gøre.

Få vores bedste råd INDEN du begynder at hænge plakater op derhjemme, og undgå en plakatvæg som på billedet. Med 3 simple steps lærer vi dig hvordan du hænger plakater op på den helt rigtige måde, uanset om det blot er en enkelt plakat, eller en hel plakatvæg.

Indtast din e-mail og dit navn, og få straks sendt guiden "Med disse 3 nemme steps hænger dine plakater perfekt allerede i første forsøg" og bliv klædt på til at lave din helt egen perfekte plakatvæg, som vil modtage mange beundrende blikke.

Du kan herefter glæde dig til at modtage specielle tilbud først, få endnu flere fif og tips, samt følge med i vores nyheder.Du kan selvfølgelig afmelde dig når som helst, og bare rolig, vi spammer dig ikke.