Nyheder

Hos Plakatvæggen laver vi hver uge nye designs til vores shop, så udvalget bliver hele tiden større og større, og nye spændende plakater kommer til. Vi viser de nyeste designs her på siden, så du har mulighed for at se alle de nyeste plakater hurtigt. Dette gælder selvfølgelig også vores personlige plakater.

Vi bruger meget tid på at følge med i tidens trends og tendenser, og laver vores design udfra dette. Vi oplever dog også oftere og oftere, at vores kunder henvender sig til os, og spørger, om ikke vi kan lave et givent design. Vi er ofte friske på opgaven, hvis vi kan se, at designet passer ind i vores shop. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en forespørgsel på et bestemt design.

close

Hæng ALDRIG dine plakater og billeder sådanne op!
I hvert fald ikke hvis du ønsker at imponere med et flot hjem... Lad os lære dig, hvordan du skal gøre.

Få vores bedste råd INDEN du begynder at hænge plakater op derhjemme, og undgå en plakatvæg som på billedet. Med 3 simple steps lærer vi dig hvordan du hænger plakater op på den helt rigtige måde, uanset om det blot er en enkelt plakat, eller en hel plakatvæg.

Indtast din e-mail og dit navn, og få straks sendt guiden "Med disse 3 nemme steps hænger dine plakater perfekt allerede i første forsøg" og bliv klædt på til at lave din helt egen perfekte plakatvæg, som vil modtage mange beundrende blikke.

Du kan herefter glæde dig til at modtage specielle tilbud først, få endnu flere fif og tips, samt følge med i vores nyheder.Du kan selvfølgelig afmelde dig når som helst, og bare rolig, vi spammer dig ikke.