Tilbud

Militær bomberør -30%

Originale militær bomberør i kraftigt pap. Røret er delt i to, så det kan åbnes. På røret fremgår den originale tekst, måske modtageren synes det vil være interessant at undersøge, til hvilke militærmaskiner det har været anvendt.
Kun fantasien sætter grænser for hvad røret kan anvendes til. Måske det blot skal stå til pynt, måske hver del skal bruges for sig. Måske der skal en lækker flaske whiskey og et par flotte whiskeyglas i, for at give en gave med en uforglemmelig indpakning.

OBS:
Dette er et Vintage produkt, hvor hvert produkt bærer sin egen historie, patina og med masser af personlig charme. Derfor er to produkter ikke ens, og kan afvige fra de viste billeder.

Prisen er angivet pr. stk.

DKK104,00

På lager

Varenummer (SKU): TL10006 Kategori:

Beskrivelse

Farve: Brune nuancer med patina
VIGTIGT Hvert militærrør er unik i farve og finish, og kan derfor variere fra billederne vist her
Materiale: Pap og metal
Str: H: 57cm x W: 14cm x D: 14cm (størrelsen kan variere)

close

Hæng ALDRIG dine plakater og billeder sådanne op!
I hvert fald ikke hvis du ønsker at imponere med et flot hjem... Lad os lære dig, hvordan du skal gøre.

Få vores bedste råd INDEN du begynder at hænge plakater op derhjemme, og undgå en plakatvæg som på billedet. Med 3 simple steps lærer vi dig hvordan du hænger plakater op på den helt rigtige måde, uanset om det blot er en enkelt plakat, eller en hel plakatvæg.

Indtast din e-mail og dit navn, og få straks sendt guiden "Med disse 3 nemme steps hænger dine plakater perfekt allerede i første forsøg" og bliv klædt på til at lave din helt egen perfekte plakatvæg, som vil modtage mange beundrende blikke.

Du kan herefter glæde dig til at modtage specielle tilbud først, få endnu flere fif og tips, samt følge med i vores nyheder.Du kan selvfølgelig afmelde dig når som helst, og bare rolig, vi spammer dig ikke.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.