Tilbud

MinStreg Pige Ugle -40%

MinStreg plakat, Drenge ugle

Herlig ugle plakat til pigerne

Færdig-monteret i kvalitetsramme fra Hoei Denmark med plexiglas, vælg mellem sort, hvid eller eg

OBS: Demovare! kan ikke ombyttes. Plakater fra MinStreg udgår. 

DKK239,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Vælg imellem en hvid eller sort ramme med plexiglas. Rammerne har en dybde på 1,5 cm

Plakaten er trykt på 200 g mat offsetpapir.

MinStreg er plakater illustreret og designet af Heidi Alminde. Stilen er anderledes og grafisk og de finurlige tegninger passer til enhver smag. De kan hænges op overalt i hjemmet – lige fra dagligstuen til børneværelset.
Heidi elsker at tegne sjove illustrationer, og hun går altid rundt med en masse idéer og tanker, som hun med det samme skitserer ned på papir, for derefter at udarbejde dem på computer.
Heidi elsker grafisk design, og arbejder også med det til daglig. Hun nyder at sidde foran computeren og tegne, tilpasse og finjustere hendes illustrationer. Heidi tegner alt fra mønstre og figurer, til typografi og personlige tegninger. Hun har selv to små, dejlige børn og de har givet hende meget inspiration til mange af hendes tegninger.
close

Hæng ALDRIG dine plakater og billeder sådanne op!
I hvert fald ikke hvis du ønsker at imponere med et flot hjem... Lad os lære dig, hvordan du skal gøre.

Få vores bedste råd INDEN du begynder at hænge plakater op derhjemme, og undgå en plakatvæg som på billedet. Med 3 simple steps lærer vi dig hvordan du hænger plakater op på den helt rigtige måde, uanset om det blot er en enkelt plakat, eller en hel plakatvæg.

Indtast din e-mail og dit navn, og få straks sendt guiden "Med disse 3 nemme steps hænger dine plakater perfekt allerede i første forsøg" og bliv klædt på til at lave din helt egen perfekte plakatvæg, som vil modtage mange beundrende blikke.

Du kan herefter glæde dig til at modtage specielle tilbud først, få endnu flere fif og tips, samt følge med i vores nyheder.Du kan selvfølgelig afmelde dig når som helst, og bare rolig, vi spammer dig ikke.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 30 × 42 × 2 cm
Størrelse

21×30 (A4), 30×42 (A3), 50×70

Farve ramme

Hvid, Sort, Massiv egetræ

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.