Tilbud

obo mini Marino -40%

obo mini Marino – mørkegråt låg

obo, en lille lækker og stilsikkert opbevaringsboks, som matcher den store obo.

Perfekt til opbevaring af de mindre ting, som bruges ofte i dagligdagen, og som er rare at have lige ved hånden; nøgler i entréen, vatpinde på badeværelset, sutter i køkkenet, smykker i soveværelset ect. ect. ect.

kr.299,00

På lager

Varenummer (SKU): CR-10011 Kategori:

Beskrivelse

obo er en stabelbar opbevaringsboks, som kan blive brugt til mange forskellige formål i hjemmet. Konceptet med obo er at skabe opbevaringsplads, der også er en fryd for øjet.

obo mini er 15 cm i diameteren, en passende størrelse for opbevaring af nipsting. obo mini kan bruges til at opbevare kontorartikler på skrivebordet, smykker i soveværelset, vatkugler på badeværelset, sutter på børneværelset og endda til nøgler, mønter mv. i entreen.

Bunden af en obo passer ind i toppen af en anden obo, så det er muligt at stable obo’er ovenpå hinanden på en stabil måde. obo kan købes med og uden låg, og det er også muligt at købe låg separat.

obo er lavet a birkefinér med laminat på låget, som giver en slidstærk overflade.

Designet af Hulda Rún

(ved bestilling af restordre, tages der forbehold for udsolgte varer hos leverandør, samt forlænget leveringstid)

 

close

Hæng ALDRIG dine plakater og billeder sådanne op!
I hvert fald ikke hvis du ønsker at imponere med et flot hjem... Lad os lære dig, hvordan du skal gøre.

Få vores bedste råd INDEN du begynder at hænge plakater op derhjemme, og undgå en plakatvæg som på billedet. Med 3 simple steps lærer vi dig hvordan du hænger plakater op på den helt rigtige måde, uanset om det blot er en enkelt plakat, eller en hel plakatvæg.

Indtast din e-mail og dit navn, og få straks sendt guiden "Med disse 3 nemme steps hænger dine plakater perfekt allerede i første forsøg" og bliv klædt på til at lave din helt egen perfekte plakatvæg, som vil modtage mange beundrende blikke.

Du kan herefter glæde dig til at modtage specielle tilbud først, få endnu flere fif og tips, samt følge med i vores nyheder.Du kan selvfølgelig afmelde dig når som helst, og bare rolig, vi spammer dig ikke.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 15 × 15 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.